Ζούλοβιτς Μίνα

Ζούλοβιτς Μίνα

Συνέταιρος  Δικηγόρος, Ζούλοβιτς Κοντογεώργου Δικηγορική Εταιρεία

Η Μίνα Ζούλοβιτς είναι Δικηγόρος LL.M., Συνέταιρος στη δικηγορική εταιρεία Ζούλοβιτς – Κοντογεώργου. Έχει μακρά εμπειρία και εξειδικευμένη νομική κατάρτιση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και εν γένει στα ζητήματα ΙΤ/πληροφορικής, ηλεκτρονικού επιχειρείν και συναλλαγών καθώς και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων. 

Η επαγγελματική της δραστηριότητα περιλαμβάνει τη νομική υποστήριξη ενός απαιτητικού πελατολογίου από μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις αλλά και δυναμικά start ups, δραστηριοποιούμενο σε όλο το φάσμα της αγοράς καθώς και από εταιρείες πληροφορικής, marketplaces και Πλατφόρμες, παρόχους ηλ. πληρωμών και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ηλ. εμπόριο εν γένει. 

Είναι μέλος σε πολλές επιτροπές, όπως στο Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, στον E-Commerce Europe, στο European Law Institution καθώς και εξωτερική νομική σύμβουλος του GRECA. Η Μίνα είναι επίσης μέλος πολλών Νομοπαρασκευαστικών Επιτροπών για την εναρμόνιση Οδηγιών της ΕΕ για την προστασία του καταναλωτή, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις ηλεκτρονικές Πλατφόρμες ενώ παράλληλα διδάσκει σε σεμινάρια και σε εκπαιδευτικά προγράμματα πανεπιστημίων και ιδιωτικών φορέων καθώς και σε διεθνή και εγχώρια συνέδρια.