Τσέλλα Ρενάτα

Τσέλλα Ρενάτα

Oncology Project Manager Greece & Cyprus, Servier Hellas

Η κ. Ρενάτα Τσέλλα γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο των Ιωαννίνων. Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει ολοκληρώσει το M.Sc Marketing & Επικοινωνίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Μετά την πρακτική της άσκηση σε ιδιωτικά φαρμακεία και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, εργάστηκε αρχικά στον χώρο της έρευνας, και συγκεκριμένα στο τμήμα Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ενώ τα τελευταία 16 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Φαρμακευτικό Κλάδο.


Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις των εταιρειών SANOFI και ROCHE, έχοντας στο ενεργητικό της την προώθηση καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων για την ιατρική κοινότητα.


Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στον Γαλλικό Φαρμακευτικό Όμιλο SERVIER, αναλαμβάνοντας καίριο ρόλο στον σχεδιασμό, την εισαγωγή και την ανάπτυξη του νέου portfolio της εταιρείας που για πρώτη φορά επιχειρεί στον χώρο της Ογκολογίας. Από τον Φεβρουάριο του 2021 είναι υπεύθυνη για τη Στρατηγική Επικοινωνία και Marketing της Ομάδας Ογκολογίας για την Ελλάδα και την Κύπρο.