Μπούρδη Στέλλα

Μπούρδη Στέλλα

Vice President EMEA, Dialectica

Η Στέλλα είναι Vice President EMEA στην Dialectica. Με όραμα να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων, η Dialectica σήμερα διατηρεί γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Βανκούβερ και Νέα Υόρκη απασχολώντας περισσότερους από 750 εργαζόμενους. Ξεκίνησε ως Associate το 2017 και σήμερα είναι υπεύθυνη για έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με την ομάδα της να μετράει πάνω από 80 άτομα. 

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση στην Αστροφυσική καθώς και στο Université Joseph Fourier στην Grenoble της Γαλλίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus. Παράλληλα ήταν εθελόντρια για 3 χρόνια στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στο “Σχολείο της Αγάπης” του δήμου Χαλκηδόνας διδάσκοντας μαθηματικά, φυσική και χημεία σε παιδιά οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών. 

Ακολούθως ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (MSc in Mathematical and Theoretical Physics) με μεταπτυχιακή έρευνα στη Hawking Ακτινοβολία των Μελανών Οπών- ενώ το 2021 αποφοίτησε από το Credential of Readiness program του Harvard Business School το οποίο ειδικεύεται στα Business Analytics, Economics για Managers και Financial Accounting.  

Παράλληλα συμμετέχει σε δράσεις για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών όπως παρέχοντας mentoring στο MKO "Women On Top".