Μπακάρας Ιωάννης

Μπακάρας Ιωάννης

Senior Manager, Deloitte

Ο Ιωάννης Μπακάρας είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακό στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά.  Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του Consulting σε μεγάλα transformation έργα τόσο στον τραπεζικό όσο και στο τομέα των τηλεπικοινωνιών. 

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν σύμβουλος επιχειρήσεων στην Accenture Ελλάδος και στη συνέχεια εργάστηκε στην EUROBANK, στην Intrasoft international και τελευταία είναι μέλος της ομάδας Core Business Operations Consulting της Deloitte Ελλάδος από τη θέση του Senior Manager. 

Έχει ηγηθεί μεγάλων έργων μετασχηματισμού με τελευταίο το BSS/OSS transformation έργο στη Vodafone Ελλάδος, όπου αντικαταστάθηκαν τα legacy συστήματα της Hellas On line με νέας τεχνολογίας συστήματα βασισμένα πάνω σε Telco Oriented τεχνολογίες.  Από το ρόλο του Delivery Manager έχει κληθεί πολλές φορές να γεφυρώσει το κενό μεταξύ business και ΙΤ, καθώς και να βελτιώσει τη μεταξύ τους συνεργασία και επικοινωνία. 

Αγαπάει τη δουλειά του και αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτήν, όμως πάντα βρίσκει δημιουργικό χρόνο για την οικογένειά του και τη ξυλουργική που τον έχει κερδίσει.