Μιχάλη Χριστίνα

Μιχάλη Χριστίνα

Senior HR Business Partner, COO area, Alpha Bank

Η κυρία Μιχάλη γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου  όπου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην «Επιστήμη και τεχνολογία υλικών».

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 2008 στην εταιρεία Colgate Palmolive, ως Environment, Health and Safety (EHS) Engineer, όπου ασχολήθηκε με Project management έργων βελτίωσης της ασφάλειας και των περιβαλλοντικών δεικτών του εργοστασίου, εκπαιδεύσεις του προσωπικού και EHS audits σε όλα τα εργοστάσια του EMEA.

To 2014 συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στην Johnson & Johnson ως EHS & Sustainability Manager για την εργοστασιακή μονάδα της εταιρίας στην Ελλάδα. Το 2015 ανέλαβε το ρόλο του Production Mixing and Warehouse Manager, αποτελώντας μέλος της διοικητικής ομάδας και έχοντας υπό την καθοδήγησή της ομάδες 50+ ατόμων, εισάγοντας πολλά νέα προϊόντα στο portfolio του ελληνικού εργοστασίου και υλοποιώντας τεχνικές και οργανωτικές βελτιώσεις στους χώρους ευθύνης της.

Από το Μάρτιο του 2022 εργάζεται στην Alpha Bank ως Senior HR Business Partner για τον τομέα του Chief Operating Officer, δρώντας ως στρατηγικός συνεργάτης από πλευράς HR στην υλοποίηση των αντίστοιχων έργων Μετασχηματισμού που εκπονεί ο Όμιλος.