Μαθιουδάκη Μαριλένα

Μαθιουδάκη Μαριλένα

Πρόεδρος, BEST Athens 2021-2022

Η Μαριλένα Μαθιουδάκη βρίσκεται στο 5ο έτος σπουδών στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στη διπλωματική της “Αξιοποίηση ενζυμικά παραγόμενων πολυμερών σε συστήματα εγκλεισμού δραστικών ουσιών” με σκοπό την απόκτηση του πτυχίου.  

Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται ο χορός, τα βιβλία και ο εθελοντισμός, καθώς έχει υπάρξει εθελόντρια σε αρκετές διοργανώσεις. Το Σεπτέμβριο του 2020 ανακάλυψε το BEST Athens και βοήθησε στη διοργάνωση του 12ου διαγωνισμού μηχανικής EBEC Athens. Από τότε και μετά ασχολήθηκε περισσότερο με τον οργανισμό σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις σχετικές με την επαγγελματική εξέλιξη, την εκπαίδευση, τα soft skills και το χώρο της μηχανικής ενώ από τον Σεπτέμβριο είναι πρόεδρος του BEST Athens. 

Μαζί με το υπόλοιπο προεδρείο και τους Coordinators προσπαθούν να αναπτύξουν την ομάδα, κάτι που τους έχει προσφέρει και ιδιαίτερη προσωπική εξέλιξη. Όλα με σκοπό την παράδοση της βέλτιστης εκδοχής του group στους επόμενους φοιτητές-εθελοντές τον Σεπτέμβριο του 2022. Έπειτα από αυτό, σκοπεύει να αναζητήσει εργασία στη φαρμακευτική βιομηχανία έχοντας τα αξιοσημείωτα εφόδια από τη θητεία της στο BEST Athens.