Γρηγορόπουλος Μπάμπης

Γρηγορόπουλος Μπάμπης

General Project Manager, ΑΤOS

Ο Χαράλαμπος Γρηγορόπουλος εργάζεται στην εταιρεία ATOS απο το 2005. Κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό μηχανικού υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών από τον Πανεπιστήμιο του Kent με άριστα συμμετέχοντας σε δύο ερευνητικές δημοσιεύσεις και μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων από τον πανεπιστήμιο του Southampton της Αγγλίας.  

Την εργασιακή του καριέρα ξεκίνησε ως μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού στα διάφορα τηλεφωνικά προϊόντα της ATOS που προορίζονται για μεγάλες επιχειρήσεις (OpenScape Voice, OpenScape 4000) αναπτύσσοντας νέες εφαρμογές τόσο για TDM όσο και για IP τεχνολογίες.  

Κατά την διάρκεια της εργασίας του ως μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού ασχολήθηκε επίσης και με τεχνικές Automation Testing στις εφαρμογές τις εταιρείας.  

Κατά τα επόμενα βήματά του απασχολήθηκε ως Project Manager σε ομάδες ανάπτυξης τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και εφαρμογών. 

Τέλος απο το 2019 έχει τον ρόλο του General Project Manager ανήκοντας στην PMO ομάδα της ATOS με κύρια ενασχόληση του τεχνολογίες cloud επιβλέποντας την ανάπτυξη των προϊόντων και την παράδοσή τους στους πελάτες της εταιρείας. Με την πολύχρονη εμπειρία του και το τεχνολογικό παρελθόν του συμμετέχει επίσης και σε μελέτες για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών της ATOS.