Γιαννακάκου Αθανασία

Γιαννακάκου Αθανασία

Senior Consultant, Tech, IQVIA

Η κ.Γιαννακάκου είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του τμήματος International Business and Management του ALBA Graduate Business School. 

Ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές της, εργάστηκε ως Business & Systems Integration Analyst στην Accenture Ελλάδας για περίπου 3 χρόνια και στην συνέχεια για τα επόμενα 3 χρόνια συνέχισε την καριέρα της στην ICAP Group Ελλάδας ως Business Intelligence Consultant . Μετά από σύντομη εργασιακή εμπειρία στην Agile Actors ως Business Intelligence Engineer ξεκίνησε την καριέρα της στην IQVIA το 2018 ως Consultant στο τμήμα Τεχνολογίας. 

Στην IQVIA έχει ασχοληθεί με την υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων Performance Management και Information Management (PM&I) για πελάτες του φαρμακευτικού κλάδου εντός και εκτός Ελλάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια ηγείται του τμήματος υλοποίησης PM&I  που εξειδικεύεται στην υλοποίηση έργων παγκόσμιου βεληνεκούς πελατών που εδρεύουν στην περιοχή EMEA. Το τμήμα αποτελείται από περίπου 20 μέλη που εδρεύουν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Τον Ιούνιο του 2021 ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του min-MBA in Pharma στο ALBA Graduate Business School με στόχο την απόκτηση εξειδικευμένης γνώσης της φαρμακευτικής αγοράς.