Μπεζαντάκου Δανάη

Μπεζαντάκου Δανάη

CEO-NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS &, Concept Founder – YES FORUM

Η Δανάη Μπεζαντάκου ηγείται της  NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS (www.navigatorltd.gr) στον χώρο της ναυτιλίας και ασχολείται παράλληλα και με τις οικογενειακές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού (KEFI S.A www.kefitours.gr - Τουριστική Εταιρεία στο κέντρο της Κηφισιάς & Ξενοδοχείο MATILDA www.matildahotel.gr  στην Ζάκυνθο). 

Είναι η Concept Founder του Young Executives & Students (YES) Forum (www.yes-forum.com) - της πλατφόρμας ανοιχτού διαλόγου μεταξύ στελεχών, φοιτητών και νέων που ενδιαφέρονται για διάφορους κλάδους επιχειρηματικότητας με προτεραιότητα την ναυτιλία. Επιπλέον είναι Γενική Γραμματέας του International Propeller Club Port of Piraeus (www.propellerclub.gr)  και Πρόεδρος του iforU - Greek Mentoring Network (www.iforu.gr) που στοχεύει στην δικτύωση και καθοδήγηση γυναικών επιχειρηματιών μέσω του Mentoring και του networking και του  Hellenic U.S. Alumni Association. 

Επιλέχτηκε ως  Ευρωπαία Νέα Ηγέτης το 2013 και Παγκόσμια Νέα Ηγέτης το 2015 από το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum.

Tο 2020, στο πλαίσιο της επετείου των 80 ετών του IVLP συμπεριλήφθηκε στα #80facesofexchange ανάμεσα σε 225,000 αποφοίτους Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών της Αμερικής από όλον τον κόσμο.

Ενεργή είναι η συμμετοχή της ως ομιλήτρια σε ναυτιλιακά συνέδρια, εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα,  ημέρες καριέρας σε σχολεία και πανεπιστήμια.