Βλασσόπουλος Άγγελος

Βλασσόπουλος Άγγελος

Συντονιστής

Ο Άγγελος Βλασσόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ολοκλήρωσε ως αριστούχος τα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA International και MSc in Information Systems, από το ίδιο πανεπιστήμιο.
 
Εδώ και 20 χρόνια εργάζεται σε εταιρείες πληροφορικής με ειδίκευση σε business applications.
Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε το χώρο από διάφορες θέσεις, ξεκινώντας ως στέλεχος πωλήσεων στο τμήμα εκτυπωτών, για εργοστάσια παραγωγής εκτυπώσεων, στην εταιρεία Xerox. Αργότερα, ασχολήθηκε με την εμπορική εκμετάλλευση προηγμένων εφαρμογών αναγνώρισης φυσικής ομιλίας, για επιχειρηματικούς σκοπούς.
 
Επιπλέον, διετέλεσε αναλυτής για το τραπεζικό λογισμικό Globus της εταιρείας Temenos. Από το 2010 συμμετέχει σε υλοποιήσεις επιχειρηματικών λύσεων πληροφορικής, σημαντικών διεθνών κατασκευαστών (Infor, QlikView, κλπ), είτε ως μέλος του implementation team, είτε ως project manager.
 
Το 2015 εντάσσεται στην ομάδα ανάπτυξης του λογισμικού Continuity Guardian, το οποίο αποτελεί μία σουίτα εφαρμογών στο χώρο του Governance Risk & Compliance, ενώ παράλληλα ίδρυσε εταιρεία για την εμπορική εκμετάλλευση της εφαρμογής σε διεθνές επίπεδο.